Om Philosophy

Helt grundlæggende har vi en holdning om, at vi skal producere i Danmark og være tro mod de danske design- og håndværksmæssige traditioner.

Derfor er PHILOSOPHY dansk produceret og helt igennem dansk design i den enkelte og nordiske stil, som er tidsløs og nem at indrette med i ethvert soveværelse.

 

Vi tænker på miljøet

PHILOSOPHY sengen giver dig en super lækker følelse af, at du er omgivet af bløde, rene og skønne materialer - de bedste betingelser for fornyet søvn.

Naturligvis tænker vi på miljøet, når vi vælger materialer.  Alle tekstiler er Øko-tex certificerede, og sikre dig, at der ikke er anvendt sundhedsskadelige kemikalier i fremstillingen. Vores stretch tekstil indeholder naturlige bambusfibre, og hele tekstilet har en grøn profil og er biologisk nedbrydeligt. Vi anvender også kun Øko-tex certificeret latex, så du trygt kan lægge dig ned i gode og miljørigtige materialer.

 

Ren og lækker seng

Det er topmadrassen, du er mest i berøring med, når du ligger i sengen. Den udsættes for fugt og bakterier natten igennem. PHILOSOPHY Advanced topmadras er med et stretch tekstil, der indeholder naturlige bambusfibre med en antibakteriel funktion. Stretchen er samtidig åndbar og med særdeles god ventilationsevne. Det indsyede 3D bånd sørger for, at fugten transporteres ud af tekstilet.
Naturligvis kan tekstilet på PHILOSOPHY topmadrasser vaskes ved 60 gr. så du kan holde sengen ren og lækker.

Fleksibelt tilbehør

For at fuldende PHILOSOPHY udtrykket, kan du vælge mellem forskelligt tilbehør, tilpasset den nordiske enkle stil.
Skal det udtryk, der passer ind i din indretning, når du vælger mellem de forskellige gavle, som varierer i både design og funktion. Vælg også blandt mange elegante ben i forskellige materialer, højder og designs.
Et fuldendt udtryk i dit soveværelse giver fornyet energi.